Δυστυχώς ηττηθήκαμε!

Δυστυχώς ηττηθήκαμε!
Τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων κυριάρχησαν!
Η προσπάθεια για την Πλήρη Προστασία των Παρθένων Βουνών μας, μέσω της ίδρυσης ενός μεγάλου Φυσικού Πάρκου κατά τα πρότυπα του Εθνικού πάρκου του Αμπρούτσο, έληξε άδοξα! Πλέον καμία απολύτως βουνοκορφή από τα Βαρδούσια έως το Ξεροβούνι Πλατάνου και από τον Τυμφρηστό έως το Ρηγάνι, δεν έμεινε παρθένα! Για όλες τις κορφές έχουν δοθεί πλέον άδειες για εγκατάσταση Ανεμογεννητριών: Κοκκάλια, Νεραϊδοβούνι, Σαράνταινα, Μηλιά, Γιδοβούνι, Αρδίνης, Ομάλια, Κοκκινιά, Τσακαλάκι, Μακρυνόρος, Χαρατσί κ.α., όλες μα όλες οι κορφές, πλήν μόνο της Τσεκούρας (αλλά και για αυτήν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον απο μια μεγάλη εταιρεία των Μεγαλοεργολάβων!)...
Δυστυχώς ηττηθήκαμε!
Κανένα μα κανένα (!) ποτάμι ή ρέμα της περιοχής μας δεν έμεινε χωρίς να προβλέπεται η  εγκατάσταση ενός τουλάχιστον Υδροηλεκτρικού Φράγματος σε αυτό! Εύηνος, Μόρνος, Κρικελοπόταμος, Κόκκινος, Ίναχος, κ.α. Ακόμα η εκτροπή του Κρικελοπόταμου μέσα στο Πανταβρέχει προγραμματίζεται!
Και αυτό το Έγκλημα κάποιοι συνεχίζουν να το αποκαλούν "Πράσινη Ανάπτυξη"!
Για αυτό και η προσπάθεια μας παρόλο που ηττήθηκε, θα συνεχίσει να υπάρχει με μόνο σκοπό πλέον να θυμίζει τον Φυσικό Πλούτο που παραδώσαμε βορά στα συμφέροντα των Μεγαλοεργολάβων! Καθώς και τον καθόλα ύποπτο ρόλο των Πολιτικών μας Αρχόντων στην ιστορία αυτή!
Αντίο στους Λύκους των Κραβάρων για πάντα!